Over House Of Steel

MODULAIR BOUWEN IN STAAL:

Ben je op zoek naar een efficiënte, duurzame en alternatieve bouwmethode? Zoek niet langer verder. Modulair bouwen is de oplossing! Dankzij het flexibele modulaire ontwerp kunnen verschillende units worden gecombineerd en zelfs gestapeld om jouw droomproject samen te stellen.

Alle materialen – voornamelijk staal – zijn geschikt voor wie duurzaam wil bouwen. Daarnaast is de feitelijke tijd op de werf relatief kort in vergelijking met traditionele bouwmethodes. Die snelheid maakt het dé bouwmethode voor een poolhouse, prefabwoning, tiny house of zorgwoning – uiteraard zowel voor de particuliere als professionele markt. Voor allerlei duurzame staalmodules kun je steeds terecht bij House Of Steel.

10+
Jaren
Ervaring
In staalbouw

Onze modules

Tuinkantoor

Tuinkantoor

Hou werk en privé gescheiden met een prachtig kantoor in je tuin. Dé plek om in alle rust thuis te werken. Je modulaire tuinkantoor richt je volledig in zoals jij het wil. Jij kiest, wij bouwen.

Zorgwoning

Zorgwoning

Een modulaire zorgwoning voor een zorgbehoevende dierbare is de ideale manier om je dierbaren dichtbij te houden en tegelijk hun eigen comfort en privacy kunnen bewaren.

Poolhouse

Poolhouse

Onze poolhouse unit is meer dan een praktische opbergruimte en een technische ruimte geworden: het is de ideale plek om het hele jaar door te vertoeven en om van je tuin en zwembad te genieten.

Tuinkamer

Tuinkamer

Een tuinkamer is dé ideale leefruimte om het hele jaar door van je tuin te genieten. Een plaats waar je droog en comfortabel kunt vertoeven: je kan er alle kanten mee op.

Modulaire woning

Modulaire woning

Een modulaire woning is de ideale oplossing om binnen een beperkt budget te genieten van een warm en ruim gevoel in en compacte woning.

Andere

Andere

Op zoek naar een modulaire unit op maat om jouw zaak of zelfstandige activiteit in onder te brengen? De mogelijkheden van onze modules zijn nagenoeg eindeloos.

Bouw duurzamer

Bij House Of Steel start elke module met een stevig staalskelet. Om te beginnen is het een milieuvriendelijke bouwkeuze. Staal is namelijk 100% recycleerbaar. Bovendien zijn de isolatiemogelijkheden een pak gunstiger: door de module langs de buitenzijde te isoleren, voorkom je immers koudebruggen. De isolatie loopt zo ononderbroken en creëert als het ware een perfecte isolatieschil.

Bouw sneller

In tegenstelling tot een traditionele bouw of houtskeletbouw bedraagt de bouwtijd bij modulair bouwen slechts één tot enkele dagen ter plaatse. We bereiden onze modules namelijk voor volgens een strak schema, en zorgen voor de plaatsing in slechts enkele dagen. Dat betekent: minder transport van bouwmateriaal en minder werkuren. Het resultaat? Een veel betere prijs-kwaliteitverhouding.

Bouw efficiënter

Kiezen voor een modulaire woning met staal is trouwens ook kostenbesparend op langere termijn. Hoge isolatiemogelijkheden zorgen voor lagere energiekosten gedurende de volledige levensduur van je modulaire unit. Of we nu spreken over een pop-upstore, poolhouse, tuinberging, zorgwoning of andere modules op maat.

Blijf op de hoogte Alle nieuwsberichten

Heb je interesse in de units van House Of Steel? Wil je modulair bouwen?  Neem contact op en vraag vandaag nog vrijblijvend je offerte aan!

    *Velden met een sterretje zijn verplicht in te vullen