Een zorgwoning zonder zorgen

Wil je graag een duurzame zorgwoning die betaalbaar is?
House of Steel biedt kwalitatieve mantelzorgwoningen in staalstructuur. Deze combineren de vrijheid van het zelfstandig wonen zonder de bijhorende risico’s. We creëren een comfortabele en veilige leefruimte waar jullie samen kunnen genieten met respect naar elkaars privacy.

Een bejaardentehuis kost handenvol geld en plaatsen zijn moeilijk verkrijgbaar. Onze modules verliezen hun waarde niet en zijn een duurzame investering. De zorgwoning kan later nog een andere invulling krijgen, verplaatst of verkocht worden.

Door de sterke staalstructuur kan deze zelfs na 30 jaar nog altijd verplaatst worden, iets wat bij veel andere zorgwoningen niet het geval is!

Duurzaam gebouwd

Onze zorgwoningen hebben als basis een staalskelet. Staal is 100 % recycleerbaar en duurzaam. Met onze module creëren we de perfecte isolatieschil voor jouw zorgwoning.

Gebouwd voor jou

Onze instapklare modellen zijn tot in de puntjes uitgewerkt. Maar we begrijpen dat elke zorgwoning anders is dus aanpassingen zijn altijd mogelijk. Van aanpassingen in de badkamer of keuken, tot de buitenafwerking!

Efficiënt gebouwd

Soms moet het snel gaan. Wij bouwen jouw zorgwoning in enkele maanden in ons atelier. Daarna plaatsen wij deze op 1 dag bij jou thuis.

ervaring zorgwoning
Zorgwoning in Oud-Turnhout

“Wij wilden een zorgwoning in onze tuin voor mijn vader. We kwamen terecht bij Matthias en zijn team. Matthias kwam kijken en wij werden later uitgenodigd in hun bedrijf. Een persoonlijke ontvangst waar je je op je gemak voelt. De afwerking is kwalitatief en mooi. Alles was afgewerkt tot in detail toen de zorgwoning toekwam. Van badkamer tot verlichting. Geen enkel detail werd over het hoofd gezien. Dankzij House of Steel woont mijn vader in een perfect afgewerkte zorgwoning zonder zorgen!“

 – A. B. uit Oud-Turnhout   

          

Onze zorgwoningen

Bij House of Steel hebben we 4 standaard mantelzorgwoningen uitgewerkt die volledig instapklaar zijn. Wil je toch graag aanpassingen doen of een volledig nieuw ontwerp maken? Dat kan. Alleen onze modules zijn staalhard, wij niet!

Unica 32m²

De Unica is ons meest knusse model met alle voorzieningen. Ontworpen als zorgwoning voor 1 persoon.

Een gezellige woonkamer met volledig uitgeruste keuken en slaapkamer met gemakkelijke toegang tot de badkamer met toilet.

Grondplan:

Duplici 40m²

De middenmaat van de zorgwoningen. Ideaal voor wie wat meer ruimte wenst of als instapmodel voor 2 personen.

Een ruimere woonkamer en slaapkamer waar plaats is voor een dubbel bed en ruimere kledingkast.

Grondplan:

Angolo 48m²

Door zijn praktische hoekopstelling kan elke vierkante meter optimaal worden benut. Ook in deze opstelling kan u genieten van een ruime leefruimte en een handige bergruimte.

Grondplan:

Directo 48m²

De Directo is ontworpen om een zo groot mogelijke ruimte te creëeren in een smalle tuin.

Deze zorgwoning geeft u het echte gevoel van een huis. Meer ruimte, meer comfort en nog een berging als extraatje. Kortom, de opstelling die u toelaat volledig zelfstandig te wonen met alle voorzieningen die daarvoor noodzakelijk zijn.

Grondplan:

Rettangolo

Anders dan de 2 voorgaande zorgwoningen hebben we bij de Rettangolo geko- zen om niet direct met een berging te werken.

Een zeer ruime leefruimte met keuken is wat je hiervoor in de plaats krijgt. De ruimere badkamer heeft als mogelijkheid om nog een wasmachine en droogkast in kwijt te kunnen.

Grondplan:

Zorgwoning

# Jouw zorgwoning op maat

Wil je toch volledig jouw ding doen? Dat kan! Onze modellen dienen als leidraad en kunnen aangepast worden waar nodig. Contacteer ons en wij plannen zo snel mogelijk iets in!

Onze brochure met prijzen aanvragen?

Vul je gegevens in en krijg toegang tot onze brochure met prijslijst!

  *Velden met een sterretje zijn verplicht in te vullen

  Maak kennis met House Of Steel!

  Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!
  Heb je een vraag of wil je weten hoe wij werken? Kom eens langs!

  NIEUW:  Virtuele Tour  –  Een plan op maat en ervaar jouw nieuwe zorgwoning voor ze gebouwd is!

   *Velden met een sterretje zijn verplicht in te vullen