Over ons

Ons verhaal

Over House Of Steel

Zoek je een betrouwbare partner voor een modulair project? Bouwen met de modules van House Of Steel laat je toe om op korte tijd jouw projectidee om te toveren tot een staalharde module. Modulaire staalbouw: da’s investeren in een stevige en duurzame unit. Materialen van hoge kwaliteit gegarandeerd, aangevuld met een stevige portie vakmanschap. Zo kun je met een gerust hart genieten van een prachtige en sterke unit op maat.

10+
Jaren Ervaring In staalbouw

Onze missie & visie

“ Onze missie bij House Of Steel is om dankzij onze alternatieve technieken duurzame oplossingen te bieden op korte termijn om voor onze klanten op lange termijn een rendabele en kwalitatieve investering te ontwerpen op maat. ”

Gestaafd op jaren ervaring in de staalsector kregen Matthias en Pieter met House Of Steel het idee om een oplossing bieden voor de beperkingen van houtskeletbouw en containerwoning. Dankzij hun innovatieve inkijk hebben ze de sector van de prefab modules nieuw leven ingeblazen door kwalitatieve en duurzame staalmodules op maat te ontwerpen die generaties lang meegaan.

Poolhouses, tuinkamers, pop-up showrooms, kantines, zorgwoningen,... Je kan het zo zot niet bedenken. Bij House Of Steel kan je bij onze experts terecht voor al jouw projecten, of het nu privé- of lucratieve doeleinden betreft: wij bouwen jouw staalharde module op maat.

Ontdek onze aanpak

Van concept tot plaatsing

DE KRACHT VAN STAAL: HET BOEIT ONS AL JAREN

Al van jongs af aan zijn we bezig met staal. Door de jaren heen bouwden we een stevige fundering op in staalbouw – op deze jarenlange ervaring kun je rekenen.

DE PERFECTE STAALMODULE BIJ HOUSE OF STEEL

Bij House Of Steel kun je terecht voor de perfecte staalmodule. Of je nu zoekt naar een huis of uitbreiding op je woning, een tuinkantoor, poolhouse, vakantieverblijf, zorgwoning of iets daartussenin: bij ons ben je aan het juiste adres.

VAN CONCEPT TOT VAKKUNDIGE PLAATSING

We beginnen met een concept en zorgen op basis daarvan voor een offerte op maat. Daarna gaan wij aan de slag: in ons atelier maken we je module(s) op maat. Eens ze klaar zijn, zorgen we voor een vakkundige plaatsing.

    *Velden met een sterretje zijn verplicht in te vullen