Een duurzame woning in staalskelet

Een woning bouwen of kopen kost handenvol geld. Door onze innovatieve bouwtechnieken hebben wij de ideale match gevonden tussen kwaliteit en betaalbaarheid.

Door ons concept te standaardiseren verlagen we de kosten in ons atelier wat onze klanten ten goede komt. Dit alles is mogelijk zonder enige vermindering van het wooncomfort!

Betaalbaar

Via onze alternatieve bouwmethode kunnen wij efficiënter en sneller bouwen dan traditionele technieken. Dit merk je in de versnelde oplevering en vooral in je portemonnee.

Duurzaam gebouwd

Onze woningen hebben als basis een staalskelet. Staal is 100 % recycleerbaar en duurzaam. Met onze module creëren we de perfecte isolatieschil voor jouw nieuw thuis.

Gebouwd voor jou

Onze instapklare modellen zijn tot in de puntjes uitgewerkt. Maar we begrijpen dat elke woning anders is dus aanpassingen zijn altijd mogelijk. Van aanpassingen in de badkamer of keuken, tot de buitenafwerking!

Woonunit in Vlaams Brabant

“Wij zijn een gelukkig gezin, helemaal tevreden met de topkwaliteit én service! (en ook merci voor de mooie foto als herinnering aan de dag die het dagelijkse leven van ons kinderen veranderde). Kom nog maar eens langs voor een foto als ons terrasje er ook ligt.“

 – G.V.H. uit Vlaams Brabant    

          

Onze Standaardwoningen

Bij House of Steel hebben we 5 standaardwoningen uitgewerkt die volledig instapklaar zijn.
Wil je toch graag aanpassingen doen of een volledig nieuw ontwerp maken? Dat kan.
Alleen onze modules zijn staalhard, wij niet!

modulaire woning 60m2

Compact Casa 60m²

Onze meest compacte woning. 60m² met leefruimte, keuken, badkamer, slaapkamer en berging. En toch een ruim gevoel om in te leven.

Ideaal als starterswoning om later te verkopen of zelfs uit te breiden met andere House of Steel modules. Deze module kan gebruikt worden als vaste woning of als vakantiewoning.

I. Compacte woning voor 1 of 2 personen
II. Laag energieverbruik
III. Makkelijk te bouwen op kleine oppervlaktes

Grondplan:

Cosy Cottage 68m²

De grotere broer van de 60m2 woning. Dezelfde ruimtes maar dan wat ruimer. Kan makkelijk geplaatst worden op kleinere percelen.

Grondplan:

Modulaire woning 90m2

Stylish Space 75m²

Deze compacte gezinswoning hebben wij ontwikkeld voor kleine gezinnen of personen die nood hebben aan een extra hobby- of bureaukamer.

Grondplan:

Graceful Residence 88m²

Net als alle voorgaande modellen kan ook de 88 m2 zowel als open en als half-open bebouwing geplaatst worden. Deze woning is voorzien van 2 ruime slaapkamers en een afgesloten nachthal.

Grondplan:

Spacious Heaven 104m²

Onze grootste basiswoning is er eentje die ruimte en functionaliteit combineert. Met zijn aangename leefruimte, ruimere slaapkamers en berging kan je hier met een groter gezin ten volle van genieten.
Voor dit grootste model hebben we slechts 3 modules nodig en wordt deze geplaatst op minder dan een week tijd. Kortom bouwen zonder zorgen.

Grondplan:

Modulair huis

# Jouw woning op maat

Wil je toch volledig jouw ding doen? Dat kan! Onze modellen dienen als leidraad en kunnen aangepast worden waar nodig. Contacteer ons en wij plannen zo snel mogelijk iets in!

Onze brochure met prijzen aanvragen?

Vul je gegevens in en krijg toegang tot onze brochure met prijslijst!

  *Velden met een sterretje zijn verplicht in te vullen

  Maak kennis met House Of Steel!

  Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!
  Heb je een vraag of wil je weten hoe wij werken? Kom eens langs!

  NIEUW:  Virtuele Tour  –  Een plan op maat en ervaar jouw nieuwe zorgwoning voor ze gebouwd is!

   *Velden met een sterretje zijn verplicht in te vullen