Modulair bouwen in Aalst

STAALHARDE MODULEBOUW

Modulair bouwen in Aalst

Ben je op zoek naar een alternatieve bouwmethode voor een klein bouwproject of ben je van plan een renovatie- of nieuwbouwproject te starten in de omgeving van Aalst? Modulair bouwen met staalmodules is de oplossing die je nodig hebt. House Of Steel is een expert in professionele staalskeletmodules: van conceptontwikkeling tot creatie en plaatsing. Ontdek snel wat wij voor jou kunnen betekenen en bouw je staalharde module met House Of Steel!

10+
Jaren ervaring van het team

De kracht van staal

Ben je op zoek naar een module op maat? Ontdek dan de kracht van modulair bouwen met staal! Staal is in eerste plaats enorm stevig. De draagstructuur bestaat uit lijnvormige elementen zoals kolommen en balken en worden gekoppeld door middel van bouten of worden gelast. Op die manier zijn er grote overspanningen mogelijk die een grote draagkracht hebben. Anderzijds heeft het een heel duurzaam karakter en is het een goedkoper alternatief dan traditionele bouw. Dat maakt modulair bouwen dé ideale methode voor poolhouses, vakantiewoningen, pop-up stores en andere vormen van prefab (aan)bouw. Bij House Of Steel kun je immers terecht voor allerlei prefabmodules: van tuinkantoren tot zorgwoningen. Neem contact op voor meer informatie.

Ontdek onze aanpak

Van concept tot plaatsing

DE KRACHT VAN STAAL: HET BOEIT ONS AL JAREN

Al van jongs af aan zijn we bezig met staal. Door de jaren heen bouwden we een stevige fundering op in staalbouw – op deze jarenlange ervaring kun je rekenen.

DE PERFECTE STAALMODULE BIJ HOUSE OF STEEL

Bij House Of Steel kun je terecht voor de perfecte staalmodule. Of je nu zoekt naar een huis of uitbreiding op je woning, een tuinkantoor, poolhouse, vakantieverblijf, zorgwoning of iets daartussenin: bij ons ben je aan het juiste adres.

VAN CONCEPT TOT VAKKUNDIGE PLAATSING

We beginnen met een concept en zorgen op basis daarvan voor een offerte op maat. Daarna gaan wij aan de slag: in ons atelier maken we je module(s) op maat. Eens ze klaar zijn, zorgen we voor een vakkundige plaatsing.

House of steel, jouw partner in modulair bouwen

Ben je op zoek naar een prefab-gebouw voor jouw bouwproject in Aalst? House of Steel is dé betrouwbare partner bij uitstek die je nodig hebt voor bouwen of verbouwen. Met vakmanschap en oog voor detail maken we van jouw droomproject realiteit. Naast Aalst maken we ook nog in andere regio’s dromen waar: Gent, Wetteren, Antwerpen en Brussel

    *Velden met een sterretje zijn verplicht in te vullen