Werkwijze

VAN CONCEPT TOT PLAATSING

Werkwijze

House Of Steel staat bekend om haar kwalitatieve projecten, professioneel vakmanschap en oog voor detail. Als je bij ons een bijgebouw of modulaire woning op maat laat maken, ben je dus zeker van een kwalitatief eindresultaat! Ook transparantie is één van de waarden waar we trots op zijn. Zowel in de offerte als in de uitwerking van het project bezorgen we je graag de nodige begeleiding om het project mee op te volgen. Heb je praktische vragen of heb je een vergunning nodig? Bij House Of Steel kan je steeds terecht voor advies.

Bekijk onze realisaties

Staalharde modules in de kijker

CONCEPTUITWERKING EN OFFERTE

We starten met een verkennend gesprek bij jou thuis. Hierbij luisteren we aandachtig naar je verwachtingen en leggen we je wensen vast in een op maat gemaakte 3D-preview en grondplan. Op basis van de tekeningen werken we een vrijblijvende en gedetailleerde offerte uit ter plaatse. Indien je dat wenst, mag je ook zeker eens langskomen in ons atelier

FABRICAGE IN HET ATELIER

Eens de offerte is goedgekeurd, gaan we aan de slag. De productie gebeurt in ons atelier in Zottegem. Je project is dus volledig ‘Made In Belgium’. Gemiddeld rekenen we een termijn van 3-6 maanden voor je unit, afhankelijk of je een wind-en waterdichte casco wenst of een sleutel-op-de-deur unit.

PLAATSING VAN JE MODULE

Als alles klaar is voor transport, dan komen we de module plaatsen. De plaatsing van een unit duurt gemiddeld één dag. Onmiddellijk daarna kan je genieten van je nieuwe aanwinst. Je hoeft dus geen rekening te houden met droogtijden. Benieuwd hoe wij zo’n unit plaatsen? Ontdek het in de video hieronder.

Bekijk hoe wij onze modules plaatsen

Aangezien we alles voorbereiden in het atelier, kan de plaatsing van de module op één dag gebeuren. De koppelingen en de funderingen worden 2 weken op voorhand klaargezet. 

Door de grootte van de module kan onze vrachtwagen wegens ‘uitzonderlijk vervoer’ pas om 9u vertrekken. Maak je vanaf dan klaar voor indrukwekkende taferelen!

Ontdek alle mogelijkheden voor jouw unit

Een module helemaal op jouw maat

    *Velden met een sterretje zijn verplicht in te vullen