Modulair bouwen in Antwerpen

STAALHARDE MODULEBOUW

Modulair bouwen in Antwerpen

Wie staalmodules zegt, zegt duurzaam, sterk en snel bouwen. Wil je ook graag een huis, tuinkantoor, vakantiewoning of zorgwoning die snel gebouwd kan worden en jarenlang stevig op zijn grondvesten zal staan? Kortom: wil je kennismaken met de kracht van modulair bouwen? Dan is House Of Steel ongetwijfeld de partner die je zoekt! Bij ons kun je terecht voor jouw volledige bouwproject: van volwaardige modulaire woningen tot poolhouses en pop-upstores.

10+
Jaren ervaring van het team

De kracht van staal

Prefab bouwen met staal biedt verschillende voordelen tegenover de traditionele bouwwijze en is ook een perfect alternatief om duurzamer te bouwen. Zo is een metalen skeletstructuur extra stevig door het materiaal zelf, en door de verankering van de elementen aan elkaar en aan de fundering anderzijds. Bovendien is het ook een erg snelle manier van bouwen. Op enkele dagen tijd is de installatie op de werf afgerond. Wil je werken met grote volumes en zijn daarvoor grote overspanningen nodig? Dan is modulaire bouw met staal de beste oplossing. Ook vergt zo’n bouw weinig onderhoud, want staal is veel beter bestand tegen vervorming door vocht, warmte en druk. Wil je een flexibele ruimte, waarin je op een later moment gemakkelijk aanpassingen kan doorvoeren? Modulebouw met staalmodules is de oplossing! House Of Steel verzekert staal van hoge kwaliteit én vakmanschap voor al je projecten. Zo kun je met een gerust hart genieten van een prachtig en sterk bouwproject. Modulair bouwen Antwerpen: da’s investeren in een stevige en duurzame gebouw.

Ontdek onze aanpak

Van concept tot plaatsing

DE KRACHT VAN STAAL: HET BOEIT ONS AL JAREN

Al van jongs af aan zijn we bezig met staal. Door de jaren heen bouwden we een stevige fundering op in staalbouw – op deze jarenlange ervaring kun je rekenen.

DE PERFECTE STAALMODULE BIJ HOUSE OF STEEL

Bij House Of Steel kun je terecht voor de perfecte staalmodule. Of je nu zoekt naar een huis of uitbreiding op je woning, een tuinkantoor, poolhouse, vakantieverblijf, zorgwoning of iets daartussenin: bij ons ben je aan het juiste adres.

VAN CONCEPT TOT VAKKUNDIGE PLAATSING

We beginnen met een concept en zorgen op basis daarvan voor een offerte op maat. Daarna gaan wij aan de slag: in ons atelier maken we je module(s) op maat. Eens ze klaar zijn, zorgen we voor een vakkundige plaatsing.

Modulair bouwen in Antwerpen

Wil je een nieuw project opstarten in Antwerpen en omstreken en wil je kennismaken met modulair bouwen? Bij House Of Steel ben je aan het juiste adres voor een straffe modulaire woning. Bouw of verbouw je in Aalst, Gent, Brussel, Wetteren of andere regio’s? Ook dan kun je bij ons terecht. Geïnteresseerd in wat wij te bieden hebben? Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan!

    *Velden met een sterretje zijn verplicht in te vullen