Modulebouw op maat

MAATWERK

Modulebouw op maat

Bij House Of Steel kan je terecht voor al jouw projecten. Of het nu gaat om een tiny house, een tuinkamer of tuinkantoor, een zorgwoning, een poolhouse of een pop-up showroom, dankzij modulebouw op maat realiseren wij jouw project.  

De basis van al onze modulebouw op maat is staal. Het staalskelet van zo’n frame is – letterlijk en figuurlijk – staalhard en bijzonder duurzaam. Het heeft een heel lange levensduur, is volledig recycleerbaar en kan tegen vocht, ongedierte en temperatuurschommelingen. Duurzaamheid is niet langer een trendwoord. Het is de nieuwe standaard – vooral bij architecten en opdrachtgevers.

10+
Jaren
Ervaring
In staalbouw

Van House of Steel concept tot eigen ontwerp

Bij House Of Steel bepaal jij de afwerkingsgraad. Door de isolatie langs de buitenkant te plaatsen voorkom je koudebruggen en verlies je weinig plaats langs de binnenkant. We voorzien ook de afvoer en de aansluitingen voor de wifi, het water, en de elektriciteit. 

Bij onze sleutel-op-de-deur units nemen we de volledige afwerking voor onze rekening. Jij bepaalt de volledige inrichting en wij werken deze met hoogwaardige materialen af. Voor onze keukens werken we samen met Ixina, maar hier ben je volledig vrij in. Daarnaast voorzien we standaard airco’s in de units. Ook de buitenbekleding kan je zelf bepalen. 

Funderingen

Onze modules vormen een zelfdragende staalstructuur, waardoor een (beton)plateau niet nodig is. Twee weken voor de installatie van de unit worden schroefpalen of betonsokkels waterpas in de grond gezet om de staalstructuur te ondersteunen. Deze schroefpalen kunnen op termijn op een eenvoudige wijze verwijderd worden indien de module verhuisd wordt. 

Onderhoud en garantie

Staal heeft zeer weinig tot geen onderhoud nodig, waardoor onze modules zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Voor de gevelpanelen van onze units gebruiken we gelakte hoogwaardige staalplaten. Omdat het geen poreus materiaal is (zoals crepi of baksteen) kan vuil zich niet vasthechten. Er komt dus geen afzet, roest of vuiligheid waardoor de kwaliteit van onze modules steeds gewaarborgd blijft. In tegenstelling tot alternatieve bouwmethodes gaan onze kwalitatieve stalen modules hierdoor een leven lang mee.  

Brandveiligheid

Onze modules bevatten weinig brandbare materialen. Zowel het staal als de isolatie hebben een vertragend effect en indien gewenst kan een branddetectiesysteem geïnstalleerd worden. Onze modules zijn dus zeer brandveilig.

Onze modules op maat

16, 24, 32, 40, 48m² … tot een volledige woning

Bij House Of Steel werken we met vier standaardmodules. Elke module is 4 meter breed en 3,40 meter hoog. De lengtes variëren van 4, 6, 8 en 10 meter. Deze modules kunnen gekoppeld en gestapeld worden, waardoor je verschillende oppervlaktes verkrijgt: van een kleine 16 m² tot 64 m², tot zelfs huizen van 200 m²! De mogelijkheden van onze units op maat zijn oneindig. Vind hieronder een aantal van de opties van modulebouw in staal.

Heb je nog vragen? Contacteer ons!

Woningen

Een nieuwe manier van bouwen die duurzaam en betaalbaar is

Zorgwoningen

Een duurzame zorgwoning met écht comfort en privacy

Tuinkantoren

Hou werk en privé gescheiden met een prachtig kantoor in je tuin

Tuinkamers

Een tuinkamer is dé ideale leefruimte om het hele jaar door van je tuin te genieten

Poolhouses

Lekker genieten aan het zwembad

Jouw eigen Idee

Op zoek naar een modulaire unit op maat die volledige voldoet aan jouw eisen?

Heb je interesse in de units van House Of Steel? Wil je modulair bouwen? Neem contact op en vraag vandaag nog vrijblijvend je offerte aan!

    *Velden met een sterretje zijn verplicht in te vullen

    Bekijk onze realisaties

    Staalharde modules in de kijker