Modulebouw op maat

MAATWERK

Modulebouw op maat

Bij House Of Steel kan je terecht voor al jouw projecten. Of het nu gaat om een tiny house, een tuinkamer of tuinkantoor, een zorgwoning, een poolhouse of een pop-up showroom, dankzij modulebouw op maat realiseren wij jouw project.  

De basis van al onze modulebouw op maat is staal. Het staalskelet van zo’n frame is – letterlijk en figuurlijk – staalhard en bijzonder duurzaam. Het heeft een heel lange levensduur, is volledig recycleerbaar en kan tegen vocht, ongedierte en temperatuurschommelingen. Duurzaamheid is niet langer een trendwoord. Het is de nieuwe standaard – vooral bij architecten en opdrachtgevers.

10+
Jaren
Ervaring
In staalbouw

Onze modules op maat: 16, 24, 32, 40, 48m² … tot een volledige woning

Bij House Of Steel werken we met vier standaardmodules. Elke module is 4 meter breed en 3,40 meter hoog. De lengtes variëren van 4, 6, 8 en 10 meter. Deze modules kunnen gekoppeld en gestapeld worden, waardoor je verschillende oppervlaktes verkrijgt: van een kleine 16 m² tot 64 m² tot zelfs huizen van 200 m². De mogelijkheden van onze units op maat zijn oneindig: we bouwen tuinkantoren, poolhouses, tuinkamers en zorgwoningen – maar ook volwaardige woningen en ruimtes voor zelfstandige activiteiten behoren tot de mogelijkheden. Je kan het zo zot niet bedenken, wij bouwen het voor jou!

Tuinkantoor

Hou werk en privé gescheiden met een prachtig kantoor in je tuin. Dé plek om ‘thuis’ te werken, zonder stoorzenders. Je modulaire tuinkantoor richt je volledig in zoals jij het wil. Jij kiest, wij bouwen!

Zorgwoning

Een modulaire zorgwoning voor je ouder of grootouder? De manier om je dierbaren dichtbij te houden en voor hen te zorgen terwijl ze hun eigen comfort en privacy kunnen behouden.

Poolhouse

Deze unit is namelijk meer dan een praktische opbergruimte en een technische ruimte geworden: het is de ideale plek om het hele jaar door te vertoeven en om van je tuin en zwembad te genieten.

Tuinkamer

Een tuinkamer is dé ideale leefruimte om het hele jaar door van je tuin te genieten. Een ruimte waar je droog en comfortabel kunt vertoeven: je kan er alle kanten mee op.

Modulaire woning

Een modulaire woning is de ideale oplossing om binnen een beperkt budget te genieten van een warm en ruim gevoel in en compacte woning. Je bepaalt zelf hoe groot deze is!

Andere

Op zoek naar een modulaire unit op maat om jouw zaak of zelfstandige activiteit in onder te brengen? De mogelijkheden van onze modules zijn nagenoeg eindeloos.

Heb je interesse in de units van House Of Steel? Wil je modulair bouwen? Neem contact op en vraag vandaag nog vrijblijvend je offerte aan!

  *Velden met een sterretje zijn verplicht in te vullen

  Van casco tot sleutel op de deur

  Bij House Of Steel bepaal jij de afwerkingsgraad. Voor de Handige Harry’s onder onze klanten hebben we hoogwaardige casco bouwunits met een sterk basisontwerp waarna je jouw constructie zelf verder kan bewerken. Deze modules zijn volledig wind- en waterdicht en zijn geïsoleerd volgens de laatste thermische en geluidsisolatie normen. Door de isolatie langs de buitenkant te plaatsen voorkom je koudebruggen en verlies je weinig plaats langs de binnenkant. We voorzien ook de afvoer en de aansluitingen voor de wifi, het water, en de elektriciteit. 

  Bij onze sleutel-op-de-deur units nemen we de volledige afwerking voor onze rekening. Jij bepaalt de volledige inrichting en wij werken deze met hoogwaardige materialen af. Voor onze keukens werken we samen met Ixina, maar hier ben je volledig vrij in. Daarnaast voorzien we standaard airco’s in de units. Ook de buitenbekleding kan je zelf bepalen. 

  Funderingen

  Onze modules vormen een zelfdragende staalstructuur, waardoor een (beton)plateau niet nodig is. Twee weken voor de installatie van de unit worden schroefpalen of betonsokkels waterpas in de grond gezet om de staalstructuur te ondersteunen. Deze schroefpalen kunnen op termijn op een eenvoudige wijze verwijderd worden indien de module verhuisd wordt. 

  Onderhoud en garantie

  Staal heeft zeer weinig tot geen onderhoud nodig, waardoor onze modules zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Voor de gevelpanelen van onze units gebruiken we gelakte hoogwaardige staalplaten. Omdat het geen poreus materiaal is (zoals crepi of baksteen) kan vuil zich niet vasthechten. Er komt dus geen afzet, roest of vuiligheid waardoor de kwaliteit van onze modules steeds gewaarborgd blijft. In tegenstelling tot alternatieve bouwmethodes gaan onze kwalitatieve stalen modules hierdoor een leven lang mee.  

  Brandveiligheid

  Onze modules bevatten weinig brandbare materialen. Zowel het staal als de isolatie hebben een vertragend effect en indien gewenst kan een branddetectiesysteem geïnstalleerd worden. Onze modules zijn dus zeer brandveilig.

  Bekijk onze realisaties

  Staalharde modules in de kijker