Modulair bouwen in Brussel

STAALHARDE MODULEBOUW

Modulair bouwen in Brussel

Wil je een nieuw project opstarten regio Brussel en ben je op zoek naar een aannemer voor modulaire bouw? Dan is House Of Steel jouw partner. Modulebouw is dé oplossing voor wie houdt van een strakke, moderne stijl. Maar natuurlijk gaat het verder dan die esthetische toets. Een woning, tinyhouse, poolhouse of andere aanbouw opgetrokken uit een stalen frame is stevig en erg duurzaam. Ben je op zoek naar iemand aan wie je je stalen project kan toevertrouwen? Bij House Of Steel kun je terecht voor jouw modulebouw in Brussel. Wij staan voor je klaar.

10+
Jaren ervaring van het team

Flexibel modulair bouwen 

Een stevig huis begint bij een straffe fundering en een skelet uit staal. Metalen liggers en kolommen zijn voor ons de basis van een huis dat enkele generaties lang kan overleven – en dat dankzij de kracht van staal. Dit bouwtype is hét voorbeeld van duurzaam bouwen en biedt heel wat voordelen voor jouw woning. Zo vergt het bijvoorbeeld weinig onderhoud: staal is veel beter bestand tegen vervorming door vocht, warmte en druk. Onze modules op maat zijn trouwens verrassend flexibel en veelzijdig. In tegenstelling tot traditionele bouwstijlen kun je verschillende modules samenstellen: of je nu zoekt naar een poolhouse, tinyhouse, tuinkantoor of iets anders. Dankzij de verschillende staalmodules en -units kun je vast en zeker de ideale samenstelling vinden. Modulair bouwen laat je bovendien toe om makkelijk een esthetische toets te geven aan jouw project. Modulaire bouw: da’s investeren in een stevige en duurzame woning. Materialen van hoge kwaliteit gegarandeerd, aangevuld met een stevige portie vakmanschap. Zo kun je met een gerust hart genieten van een prachtige en sterke woning.

Ontdek onze aanpak

Van concept tot plaatsing

DE KRACHT VAN STAAL: HET BOEIT ONS AL JAREN

Al van jongs af aan zijn we bezig met staal. Door de jaren heen bouwden we een stevige fundering op in staalbouw – op deze jarenlange ervaring kun je rekenen.

DE PERFECTE STAALMODULE BIJ HOUSE OF STEEL

Bij House Of Steel kun je terecht voor de perfecte staalmodule. Of je nu zoekt naar een huis of uitbreiding op je woning, een tuinkantoor, poolhouse, vakantieverblijf, zorgwoning of iets daartussenin: bij ons ben je aan het juiste adres.

VAN CONCEPT TOT VAKKUNDIGE PLAATSING

We beginnen met een concept en zorgen op basis daarvan voor een offerte op maat. Daarna gaan wij aan de slag: in ons atelier maken we je module(s) op maat. Eens ze klaar zijn, zorgen we voor een vakkundige plaatsing.

Modulair bouwen in Brussel

Ben je op zoek naar een straffe module? Wil je kennismaken met de kracht van modulair bouwen? Bij House Of Steel ben je aan het juiste adres om jouw bouwproject tot een goed, stevig einde te brengen. Bouw of verbouw je in Aalst, Gent, Antwerpen, Wetteren of andere regio’s? Ook dan kun je bij ons terecht. Interesse? Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor een verkennend gesprek!

    *Velden met een sterretje zijn verplicht in te vullen