Andere modulaire units

Verberg informatieToon informatie

Andere modulaire units

Ben je, als sportclub of vereniging, op zoek naar een een kleedkamer, cafetaria of sanitaire ruimte met douches en toiletten? Ben je zelfstandige en zoek je een ruimte om je (bij)beroep in kunnen uit te oefenen? Wil je een pop-upwinkel uitbaten en zoek je een leuke ruimte? Van kleedkamers tot schildersateliers en pop-up stores: bij ons kan je terecht voor hoogwaardige units op maat.

  • Minimumafmeting: Vanaf 16 m2
  • Oplevering: 3 tot 6 maanden
  • Prijs: Offerte op maat
JIJ KIEST, WIJ BOUWEN

Modulaire units op maat

Dankzij onze innovatieve werkwijze kunnen we voor eender welk project de geschikte oplossing vinden – of het nu om kantoren, kleedruimtes, sanitaire voorzieningen, vergaderzalen, ateliers of simpele opslagplaatsen gaat. Maatwerk, flexibiliteit en efficiëntie zijn voor ons geen modewoordjes; ze zitten ingebakken in ons DNA. De feitelijke tijd op de werf is daarom relatief kort in vergelijking met traditionele bouwmethodes. Die snelheid maakt het dé bouwmethode om te beantwoorden aan alle noden van jouw specifiek project. Bij House Of Steel kunnen we alles integreren in de module. Zo verkrijg je een gepersonaliseerde unit, volledig op maat.

Inspiratie

“Op een efficiënte en snelle manier een module voor jouw sportclub of zelfstandige bezigheid” 

– Pieter, CEO House Of Steel

Modulair bouwen met House Of Steel

Modulair bouwen doe je met House Of Steel. Wij zijn jouw ideale partner wanneer je wilt bouwen of verbouwen. Met vakmanschap en oog voor detail maken we van jouw droomproject realiteit.

In tegenstelling tot een traditionele bouw of houtskeletbouw bedraagt de bouwtijd bij modulair bouwen slechts één tot enkele dagen op de bouwgrond. We bereiden onze modules namelijk voor, volgens een strak schema en zorgen voor de plaatsing in slechts één dag. Dat betekent: minder transport van bouwmateriaal en minder werkuren. Maar ook een snellere beschikbaarheid van jouw module voor sportclub of zelfstandige activiteit.

Heb je interesse in de units van House Of Steel? Wil je modulair bouwen? Neem contact op en vraag vandaag nog vrijblijvend je offerte aan!

    *Velden met een sterretje zijn verplicht in te vullen