Modulair bouwen in Gent

STAALHARDE MODULEBOUW

Modulair bouwen in Gent

Een betrouwbare partner nodig voor modulair bouwen in Gent? Bij House Of Steel ben je aan het juiste adres! Van vakantiewoningen en tuinkamers tot poolhouses en tuinkantoren, staalspecialist House Of Steel regelt het voor jou.

10+
Jaren ervaring van het team

Duurzaam bouwen met modulebouw

Overweeg je om gebruik te maken van een module op maat? Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij voor de ideale oplossing op maat van jouw project. Modulair bouwen met staal draait om lijnvormige elementen zoals balken en kolommen die verbonden worden met bouten of door te lassen. Kiezen voor een modulaire woning of ander bijgebouw staat gelijk aan duurzaam bouwen. Het is doorgaans immers een goedkoper alternatief dan de traditionele bouw. Daarnaast kunnen we dankzij onze staalmodules de bouwtijd aanzienlijk verkorten. Had je een ander staalproject in gedachten? Bij House Of Steel kun je ook terecht voor stido- en prefabbouw,  zorgwoningen, pop-up stores, poolhouses en andere units.

Ontdek onze aanpak

Van concept tot plaatsing

DE KRACHT VAN STAAL: HET BOEIT ONS AL JAREN

Al van jongs af aan zijn we bezig met staal. Door de jaren heen bouwden we een stevige fundering op in staalbouw – op deze jarenlange ervaring kun je rekenen.

DE PERFECTE STAALMODULE BIJ HOUSE OF STEEL

Bij House Of Steel kun je terecht voor de perfecte staalmodule. Of je nu zoekt naar een huis of uitbreiding op je woning, een tuinkantoor, poolhouse, vakantieverblijf, zorgwoning of iets daartussenin: bij ons ben je aan het juiste adres.

VAN CONCEPT TOT VAKKUNDIGE PLAATSING

We beginnen met een concept en zorgen op basis daarvan voor een offerte op maat. Daarna gaan wij aan de slag: in ons atelier maken we je module(s) op maat. Eens ze klaar zijn, zorgen we voor een vakkundige plaatsing.

Modulair bouwen in Gent

Op zoek naar een duurzame manier van bouwen in Gent en omstreken? Wil je kennismaken met modulaire bouw? Of ben je op zoek naar een partner voor modulaire woningbouw in Aalst, Antwerpen, Brussel, Wetteren, … ? House Of Steel staat je bij in iedere stap van het proces. Overtuigd van de voordelen van modulaire of prefab staalbouw? Neem contact op en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan!

    *Velden met een sterretje zijn verplicht in te vullen