Poolhouse

Verberg informatieToon informatie

Poolhouse

Zet de stap naar outdoor living met een poolhouse. Deze unit is namelijk meer dan een praktische opbergruimte en een technische ruimte geworden: het is de ideale plek om het hele jaar door te vertoeven en om van je tuin en zwembad te genieten. Maak het plaatje compleet met een TV, een geluidsinstallatie, een verwarming, een bar, een buitenkeuken of barbecue, een sauna of een jacuzzi!

  • Minimumafmeting: Vanaf 16 m2
  • Oplevering: 3 tot 6 maanden
  • Prijs: Offerte op maat
JIJ KIEST, WIJ BOUWEN

Poolhouse op maat

Creëer dankzij een poolhouse op maat een comfortabele, gezellige en rustgevende leefruimte waar je heerlijk kan ontspannen na een zware werkdag. Dankzij een poolhouse op maat geniet je van het prachtige uitzicht van je tuin en van je zwembad, het hele jaar door. De isolatie en de bijhorende airco zorgen steeds voor een aangename temperatuur.  Daarnaast kan een keuken, toilet of douche toegevoegd worden om het comfort van je poolhouse te verhogen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Alles kan bij House Of Steel!

Inspiratie

“Een poolhouse creëert een vakantiegevoel  bij jou thuis, een heel jaar lang.” 

– Matthias, CEO House Of Steel

De voordelen van een poolhouse

Outdoor living is een trending begrip, en een poolhouse past volledig in dat plaatje. Het creëert een vakantiegevoel bij jou thuis, een heel jaar lang. Naast een berging en technische ruimte is een poolhouse een extra leefruimte waar je tot rust kan komen of waar je met vrienden en familie kan vertoeven.

Een poolhouse is een veel goedkopere investering dan een aanbouw en bovendien kan deze op lange termijn een andere functie bekleden zonder al te grote meerprijs. Daarnaast stijgt de waarde van je huis dankzij een poolhouse.

Heb je interesse in de units van House Of Steel? Wil je modulair bouwen? Neem contact op en vraag vandaag nog vrijblijvend je offerte aan!

    *Velden met een sterretje zijn verplicht in te vullen