Tuinkantoor

Verberg informatieToon informatie

Tuinkantoor

Hou werk en privé gescheiden met een prachtig kantoor in je tuin. Dé plek om in alle rust thuis te werken. Je modulaire tuinkantoor richt je volledig in zoals jij het wil. Minimalistisch, met veel ruimte voor creativiteit? Of toch liever iets gezelligers? Jij kiest, wij bouwen.

  • Minimumafmeting: Vanaf 16 m2
  • Oplevering: 3 tot 6 maanden
  • Prijs: Offerte op maat
JIJ KIEST, WIJ BOUWEN

Tuinkantoren op maat

Creëer dankzij een tuinkantoor op maat een comfortabele, veilige en professionele werkruimte om productief in alle rust te kunnen werken. Dankzij een tuinkantoor op maat geniet je van het prachtige uitzicht van je tuin en alle voordelen van het thuiswerken zonder de nadelen ervan. De isolatie en de bijhorende airco zorgen voor een aangename temperatuur, het hele jaar door.  Daarnaast kan een kamer, keuken, toilet of doucheruimte toegevoegd worden om het comfort van je tuinkantoor te verhogen. Jij kiest, wij bouwen!

Inspiratie

“Een tuinkantoor combineert rust en privacy met de voordelen van het thuiswerken.” 

– Matthias, CEO House Of Steel

De voordelen van een tuinkantoor

Een tuinkantoor combineert rust en privacy met de voordelen van het thuiswerken. Het is bovendien een gescheiden ruimte, waardoor je zelf alles proper en geordend kan houden. Bovendien geef je tuinkantoor ook de professionele uitstraling die je wenst. 

Een tuinkantoor is een veel goedkopere investering dan een aanbouw en bovendien kan deze op lange termijn een andere functie bekleden zonder al te grote meerprijs. Een tuinkantoor is daarnaast fiscaal aftrekbaar voor professionelen.

    *Velden met een sterretje zijn verplicht in te vullen