Modulair bouwen in Wetteren

STAALHARDE MODULEBOUW

Modulair bouwen in Wetteren

Wil je een nieuw project opstarten regio Wetteren en ben je op zoek naar een aannemer voor modulaire bouw? Dan is House Of Steel jouw partner. Modulebouw is dé oplossing voor wie houdt van een strakke, moderne stijl. Maar natuurlijk gaat het verder dan die esthetische toets. Een woning, tinyhouse, poolhouse of andere aanbouw opgetrokken uit een stalen frame is stevig en erg duurzaam. Ben je op zoek naar iemand aan wie je je stalen project kan toevertrouwen? Bij House Of Steel kun je terecht voor jouw modulebouw in Wetteren. Wij staan voor je klaar.

10+
Jaren ervaring van het team

Prefab modulair bouwen: een efficiënte en duurzame oplossing 

Bij House Of Steel draait alles om de kracht van staal. Een prefab woning biedt bijvoorbeeld tal van voordelen: het staalskelet is erg duurzaam en vraagt weinig onderhoud. Staal is immers veel beter bestand tegen vervorming door vocht, warmte en druk. Daarnaast gaat staal ook bijzonder lang mee: uitstekend dus voor woningen, maar ook voor tuinkantoren, tuinkamers, popup-showrooms of poolhouses. Ook is de creatie, levering en opbouw zijn stalen modules een stuk sneller dan traditionele bouwmethoden. Met onze staalmodules kun je alle richtingen uit. Modulebouw op maat geeft bovendien een esthetische toets aan het gebouw. Modulair bouwen in Wetteren: da’s investeren in een stevige en duurzame woning. House Of Steel verzekert materialen van hoge kwaliteit én vakmanschap voor al je projecten. Zo kun je met een gerust hart genieten van een prachtige en sterke woning.

Ontdek onze aanpak

Van concept tot plaatsing

DE KRACHT VAN STAAL: HET BOEIT ONS AL JAREN

Al van jongs af aan zijn we bezig met staal. Door de jaren heen bouwden we een stevige fundering op in staalbouw – op deze jarenlange ervaring kun je rekenen.

DE PERFECTE STAALMODULE BIJ HOUSE OF STEEL

Bij House Of Steel kun je terecht voor de perfecte staalmodule. Of je nu zoekt naar een huis of uitbreiding op je woning, een tuinkantoor, poolhouse, vakantieverblijf, zorgwoning of iets daartussenin: bij ons ben je aan het juiste adres.

VAN CONCEPT TOT VAKKUNDIGE PLAATSING

We beginnen met een concept en zorgen op basis daarvan voor een offerte op maat. Daarna gaan wij aan de slag: in ons atelier maken we je module(s) op maat. Eens ze klaar zijn, zorgen we voor een vakkundige plaatsing.

Modulair bouwen in Wetteren

Bij House Of Steel ben je aan het juiste adres voor modulaire woningbouw. Ben je op zoek naar een straffe tuinkamer, vakantiewoning of tinyhouse voor in Wetteren en omstreken en wil je kennismaken met modulair bouwen? House Of Steel staat voor je klaar! Ook in andere regio’s als Aalst, Gent, Antwerpen en Brussel kun je bij ons terecht. Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen en vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw prefabbouw op maat!

    *Velden met een sterretje zijn verplicht in te vullen