Tuinkamer

Verberg informatieToon informatie

Tuinkamer

Een modulaire tuinkamer is dé ideale leefruimte om het hele jaar door van je tuin te genieten. Een fitnessruimte, een eigen bovengrondse man cave of bar, of gewoon de ultieme leeshoek waar je droog en comfortabel kunt vertoeven: je kan er alle kanten mee op. Je modulaire tuinkamer richt je volledig in zoals jij het wil.

  • Minimumafmeting: Vanaf 24 m2
  • Oplevering: 3 tot 6 maanden
  • Prijs: Offerte op maat
JIJ KIEST, WIJ BOUWEN

Tuinkamer op maat

Creëer dankzij een tuinkamer een extra leefruimte met een warm en ruim gevoel om ongestoord thuis te werken, de kinderen extra ruimte te geven of gewoon om te genieten van het buitenleven. De isolatie en de bijhorende airco zorgen voor een aangename temperatuur, het hele jaar door. Bepaal zelf de faciliteiten afhankelijk van je levensstijl: een keukentje, sanitair, een extra kamer of toilet, het is allemaal mogelijk dankzij een tuinkamer op maat. Jij kiest, wij bouwen!

Inspiratie

“De mogelijkheden voor een tuinkamer zijn eindeloos: een fitnessruimte, een mancave, een extra ruimte voor de kinderen, een atelier, een logeerkamer,…” 

– Pieter, CEO House Of Steel

De voordelen van een tuinkamer

Een tuinkamer biedt een extra leefruimte voor meer rust en privacy. Geniet dankzij deze unit van alle jaargetijden in je tuin tijdens je alledaagse activiteiten. De mogelijkheden voor een tuinkamer zijn eindeloos: een fitnessruimte, een mancave, een extra ruimte voor de kinderen, een atelier, een logeerkamer,… Bij House Of Steel is niets te gek!

Een tuinkamer is een veel goedkopere investering dan een aanbouw en bovendien kan deze op lange termijn een andere functie bekleden zonder al te grote meerprijs. Een tuinkamer is daarnaast fiscaal aftrekbaar voor professionelen.

Heb je interesse in de units van House Of Steel? Wil je modulair bouwen? Neem contact op en vraag vandaag nog vrijblijvend je offerte aan!

    *Velden met een sterretje zijn verplicht in te vullen