Modulaire woning

Verberg informatieToon informatie

Modulaire woning

Ben je je woning of vakantieverblijf aan het bouwen of aan het renoveren? Een modulaire woning is de ideale oplossing om binnen een beperkt budget te genieten van een warm en ruim gevoel in een compacte woning. De mogelijkheden van onze hoogwaardige modules op maat zijn nagenoeg eindeloos.

  • Minimumafmeting: Vanaf 24 m2
  • Opties: Casco tot sleutel-op-de-deur
  • Oplevering: 3 tot 6 maanden
  • Prijs: Offerte op maat
JIJ KIEST, WIJ BOUWEN

Modulaire woning op maat

Dankzij een modulaire woning creëer je een compacte leefruimte voor een beperkt budget. Bij House Of Steel design je je woning op maat, aangepast aan jouw wensen en behoeftes. Maatwerk, flexibiliteit en efficiëntie zijn voor ons geen modewoordjes; ze zitten ingebakken in ons DNA. De feitelijke tijd op de werf is daarom relatief kort in vergelijking met traditionele bouwmethodes. Die snelheid maakt het dé bouwmethode om te beantwoorden aan alle noden van jouw specifiek project. 

Inspiratie

“Een modulaire woning combineert de vrijheid van het zelfstandig wonen met een klein budget” 

– Matthias, CEO House Of Steel

De voordelen van een modulaire woning

Modulair bouwen doe je met House Of Steel. Wij zijn jouw ideale partner wanneer je wilt bouwen of verbouwen. Met vakmanschap en oog voor detail maken we van jouw droomproject realiteit. Een modulaire woning combineert de vrijheid van het zelfstandig wonen met een klein budget. 

In tegenstelling tot een traditionele bouw of houtskeletbouw bedraagt de bouwtijd bij modulair bouwen slechts één tot enkele dagen op de bouwgrond. We bereiden onze modules namelijk voor, volgens een strak schema en zorgen voor de plaatsing in slechts één dag. Hierdoor kunnen wij op korte tijd een snelle oplossing voor jou ontwerpen. 

Heb je interesse in de units van House Of Steel? Wil je modulair bouwen? Neem contact op en vraag vandaag nog vrijblijvend je offerte aan!

    *Velden met een sterretje zijn verplicht in te vullen