Zorgwoning

Verberg informatieToon informatie

Zorgwoning

Heb je een dierbare die zorg nodig heeft? Een modulaire zorgwoning in je tuin is de beste manier om je dierbaren dichtbij te houden en voor hen te zorgen terwijl ze hun eigen comfort en privacy kunnen bewaren.

  • Minimumafmeting: Vanaf 32 m2
  • Opties: Casco tot sleutel-op-de-deur
  • Oplevering: 3 tot 6 maanden
  • Prijs: Offerte op maat
JIJ KIEST, WIJ BOUWEN

Zorgwoning op maat

Creëer dankzij een zorgwoning een comfortabele, aangename en veilige leefruimte voor je dierbaren die zorg nodig hebben. Dankzij een module op maat kan je het interieur van de zorgwoning vrij bepalen, waardoor je deze volledig kan aanpassen aan de behoeftes en wensen van de persoon. De isolatie en de bijhorende airco zorgen voor een aangename temperatuur, het hele jaar door. Daarnaast kan een extra kamer, keuken, of badkamer toegevoegd worden om het comfort van je de zorgwoning te verhogen. Jij kiest, wij bouwen! 

Inspiratie

“Een zorgwoning combineert de vrijheid van het zelfstandig wonen zonder de bijbehorende risico’s.” 

Matthias, CEO House Of Steel

De voordelen van een zorgwoning

Een zorgwoning combineert de vrijheid van het zelfstandig wonen zonder de bijbehorende risico’s. Zo vermijd je dat jouw dierbare naar een verzorgingstehuis hoeft te gaan en biedt je in plaats daarvan een mooi uitzicht op je tuin. Daarnaast gun je elkaar voldoende privacy dankzij een aparte unit. 

Een zorgwoning is een veel goedkopere investering dan een aanbouw, en bovendien kan deze, op lange termijn, doorverkocht worden of kan je deze een andere functie geven. 

Bekijk enkele van onze realisaties

Heb je interesse in de units van House Of Steel? Wil je modulair bouwen? Neem contact op en vraag vandaag nog vrijblijvend je offerte aan!

    *Velden met een sterretje zijn verplicht in te vullen